ny_faraohund ny_saluki ny_sloughi ny_magyar_agar ny_cirneco ny_afghanhund ny_greyhound ny_basenji ny_borzoi ny_skotsk_hjorthund ny_galgo_espanol ny_whippet

Allmänt

FCI European Coursing Championship

21 oktober – 24 oktober 2021

Ronostrand, Een, Holland

UTTAGNING till LANDSLAGET
Ett mästerskap är inte som ett vanligt lure coursing-prov. Den stora skillnaden är att man tävlar tillsammans som landslag. Uttagningen till landslaget sker med hjälp av tävlingsresultaten från våra svenska prov föregående år. PKLC har tagit beslut om att det uttagna laget som skulle åkt till Ungern är det lag som ska representera Sverige i Holland. Läs mer under fliken ”Regler för uttagning”.
 
OBS! Vare sig du har en hund som är kvalificerad som ordinarie eller kan stå som reserv, så måste du själv anmäla före anmälningstidens utgång!
Att bli uttagen till landslaget betyder att bli del av ett gäng som hejar på varandras hundar, hjälper och stödjer varann och har det jättetrevligt tillsammans under några dagar. Invigningen är alltid en stor fest, liksom prisceremonierna som avslutar varje tävlingsdag. Extra festligt blir det om den svenska flaggan hissas och nationalsången spelas.

Mer information om mästerskapet, tävlingsprogrammet, boende och mycket mer finns på Facebook: https://www.facebook.com/ecc2021netherlands

Och på webben: https://coursing.nl/ecc2021/?fbclid=IwAR2G0SvL3AkGfciLWF63iUrOGZzk_rqR7skVZ3AVDDXtS-ETkCTHbMsLI2k
PM kommer.