ny_afghanhund ny_saluki ny_faraohund ny_sloughi ny_greyhound ny_basenji ny_borzoi ny_magyar_agar ny_skotsk_hjorthund ny_whippet ny_cirneco ny_galgo_espanol

Allmänt

FCI European Coursing Championship

1 maj – 3 maj 2020

Kincsem Equestrian Park, Ungern

UTTAGNING till LANDSLAGET


Ett mästerskap är inte som ett vanligt lure coursing-prov. Den stora skillnaden är att man tävlar tillsammans som landslag. 
Uttagningen till landslaget sker med hjälp av tävlingsresultaten från våra svenska prov under 2019. De hundar som placerat sig på första till och med sjätte plats på ”lc-årslistan” för 2019 har kvalificerat sig för en ordinarie plats i landslaget. Följande sex hundar får inbjudan till reservplats.
Läs mer under fliken ”Regler för uttagning”.
 
OBS! Vare sig du har en hund som är kvalificerad som ordinarie eller kan stå som reserv, så måste du själv anmäla före anmälningstidens utgång!
Att bli uttagen till landslaget betyder att bli del av ett gäng som hejar på varandras hundar, hjälper och stödjer varann och har det jättetrevligt tillsammans under några dagar! Invigningen är alltid en stor fest, liksom prisceremonierna som avslutar varje tävlingsdag. Extra festligt blir det om den svenska flaggan hissas och nationalsången spelas.

Mer information om mästerskapet, tävlingsprogrammet, boende och mycket mer finns på Facebook: 
https://www.facebook.com/ecc2020hungary/
och på hemsidan:
https://ecc2020.hu/en/


PM kommer

I vanlig ordning kommer landslagströjor att finnas till försäljning, skicka din beställning till emtrojor@gmail.com senast den 25 februari 2020. Skriv vilken storlek och antal samt namn på beställaren. Betala 100kr per EM-tröja i samband med beställningen till Plusgiro 158 25 85-4. Skriv beställarens namn och antal tröjor på meddelanderaden vid betalning.